Ваксина на Бил Гейтс парализира 40 деца

Конкретно 21.01.2013 6

bill_gates_vaccine_children_paralyzed

Бил и Мелинда Гейтс са едни от най- активните поддръжници на идеята, че всяко дете трябва да бъде ваксинирано. Една от основните им цели е Африка, където бедността и липсата на чиста питейна вода, създават условия за развитие на заболявания, като менингит и малария. Вместо да се опитат да задоволят тези основни нужди, милиардерът и неговите съюзници се опитват да поставят ваксини на местното население.

Една от най- мащабните им кампании е в тясно сътрудничество със Световната Здравна Организация (СЗО) и неправителствената организация PATH (The Program for Appropriate Technology in Health). През 2001 год.,  Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ налива 70 мил. долара в РАТН, полагайки началото на „Проект Ваксина срещу Менингит“. Мисията на „Проект Ваксина срещу Менингит“ е да се пребори с менингита в Африка, посредством разработване и широко внедряване на ваксина. Изследователската и производствена дейност са възложени на  Serum Institute of India Ltd. Почти 10 год. след стартирането на проекта, индийската фармацевтична компания обявява, че ваксината е готова. Подложена на редица тестове, СЗО одобрява „MenAfriVac“- новата ваксина, която ще се бори с тежкото заболяване. Почти веднага влиза в употреба. Само за 9 дни (между 6-ти и 15-ти Декември 2010), над 11 мил. от жителите на Буркина Фасо са имунизирани.

„Проект Ваксина срещу Менингит“ върви с пълна сила, без да се вдига много шум. И така до 20 Декември 2012г., когато трагедия спохожда малкото селце Гоуро, разположено в северната част на Чад, Африка. От 500 ваксинирани деца (между 7 и 18 год.), най- малко 40 от тях остават парализирани.

Роднини на децата разказват пред британската журналистка Кристина Ингланд, че ужасяващите странични ефекти на MenAfriVac се проявявали в рамките на 24 часа след поставянето на ваксината. Много от децата веднага започнали да халюцинират, повръщат и да изпитват силно главоболие. Не след дълго, симптомите преминавали в неконтролируеми конвулсии и парализа.

Когато родителите на засегнатите деца потърсили помощ от властите, получили предложение за „парично подпомагане“ в замяна на тяхното мълчание. Принуден от надигащия се бунт , премиер-министъра на страната, посетили Гоуро. Това довело до странното решение на правителството, децата да бъдат преместени в болница, на 500 км. от родните им домовете. Според местното население, управляващите са по- загрижени да прикрият опасността от ваксината, отколкото да предпазят гражданите от увреждания.

Това твърдение се подкрепя и от факта, че въпреки случилото се, Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ и СЗО, продължават да насърчават прилагането на MenAfriVac. Нещо повече, двете организации дават погрешни институции за съхранение на ваксината.

По груби сметки на „Проект Ваксина срещу Менингит“, през следващите 10 години ще са необходими  повече от 300 мил. дози от MenAfriVac. Ще бъдат вложени огромни ресурси, за да се обхванат 25-те най- рискови държави в Африка. Като прибавим и над 500 мил. долара, похарчени от други организации за подобни кампании, възниква един въпрос. Защо се харчат такива огромни суми за токсични ваксини, при положение, че изграждането на един кладенец, осигуряващ чиста питейна вода, струва по- малко от 3000 долара? Приятелски съвет- не очаквайте отговор от Бил и Мелинда Гейтс.6 Comments »

 1. Geri 02.02.2013 at 23:29 -

  този Бил и тази Мелинда са истински дяволски изчадия,дано те и потомците им скоро да ни освободят от присъствието си на тази Земя!!!

 2. Nadia 24.03.2013 at 9:59 -

  Искрено се надявам гаврата на семейство Гейтс с хората да им се върне възможно по-бързо.

 3. Anita 17.04.2013 at 11:23 -

  Моля ви да дадете конкретни линкове към статии или доказани източници, че има заболели деца в следствие прилагането на ваксини.
  От доста време се занимавам с това да разяснявам вредата им, но са ми нужни точни източници, в противен случай информацията стои малко измислена.

 4. Д-р Бранимиров 17.04.2013 at 16:50 -

  Не знам откъде са ви информациите, но очевидно не сте запознати с фактите и дейността на сем. Гейтс. Нито пък имате представа от разработването на ваксини, тяхното действие и странични ефекти.

  Колкото до кладенците – отидете на някоя официална страница и прочетете колко милиони годишно инвестира фондацията им точно в улесняване на достъпа до чиста питейна вода.

  Крайно време е да престанете с глупавите измислици за „токсичните ваксини“, защото точно без тези ваксини смъртността и болестите щяха да са на неконтролируемо ниво не само в Африка, но и навсякъде по света.

  Моля информирайте се, преди да разпространявате пълните глупости http://antitheist-atheist.blogspot.co.uk/2012/02/autism-vaccines-how-bad-science.html

 5. Таня 17.04.2013 at 17:32 -

  Има само един отговор – всичко се прави за пари. Милиони ваксини – знаете ли колко ще спечели някоя фармацевтична компания от това?

 6. Лео 17.04.2013 at 20:47 -

  Аз пък мисля, че основната вина не е във фондацията, а в тези, които разработват ваксините и използват световноизвестни и популярни личности като Бил Гейтс за изпълнение на злостните си цели. Държанието на управляващите служители на тази малка африканска република само показва, че и те са получили достатъчно заплащане за да не се дава гласност на подобни случаи, които не са изключение.